Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μόνο το Galaxy S9 plus θα διαθέτει διπλές κάμερες

*
Οι διαρροές για τη σειρά Galaxy S9 της Samsung έχουν γίνει τόσο συχνές που αν περάσει μια μέρα δίχως να διαβάσουμε μια νέα φήμη, βάζουμε κάτι κακό στο μυαλό μας σε σχέση με το φούρνο της γειτονιάς μας. Αυτή τη φορά ο Evan Blass, που θεωρείται αρκετά αξιόπιστη πηγή, δημοσίευσε φωτογραφίες από το Lilac Purple S9 και εφόσον αυτές αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, δυστυχώς επιβεβαιώνονται οι εικασίες ότι μόνο το S9+ θα έχει διπλές κάμερες. Παρόλα αυτά η κάμερα της συσκευής αναμένεται να διαθέτει μεταβλητό aperture που όπως και να το κάνει κανείς θεωρείται από μόνο του, σημαντική βελτίωση. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Galaxy S9 θα κυκλοφορήσει και σε άλλους χρωματισμούς, όπως Midnight Black, Titanium Gray και Coral Blue. Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς smartphones της Samsung αναμένεται να πραγματοποιηθούν στο τέλος του μήνα, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*